N.E.C. voor het Amalia kinderziekenhuis

N.E.C. Maatschappelijk
Closed You can't donate anymore
from €10,200 (227%)
Daags na de wedstrijd werd het eerste doel behaald, een N.E.C. kamer voor het Amalia kinderziekenhuis! Maar er zijn nog meer kamers nodig. Daarom is besloten de actie te verlengen en te gaan voor in ieder geval een tweede kamer vanuit het spelers- en supporters netwerk van N.E.C.. De spelers doneren hun wedstrijdshirt en deze wordt geveild via de https://www.matchwornshirt.com/club/nec. Deze stand wordt dagelijks handmatig bijgehouden in de teller. Dus blijf doneren, samen geven we de kinderen in het ziekenhuis een gevoel dat zo veel mogelijk lijkt op thuis. 
 
Topsport is wat N.E.C. en het Amalia kinderziekenhuis verbindt. Niet alleen het winnen van wedstrijden vraagt om een topsport mentaliteit, maar zeker ook het redden van levens. Inmiddels werken we al meer dan vijf jaar samen, een goede reden voor een mooie actie.

Een kind dat in het ziekenhuis moet blijven, vindt het het allerfijnst als papa of mama kan blijven slapen. Gezellig samen een filmpje kijken of iemand om mee te knuffelen als je het moeilijk hebt. Om dit te realiseren, worden de kamers vernieuwd en komt er ook een bed voor de ouders om te blijven slapen. Zo rusten ze wat uit en kunnen ze de volgende dag hun kind weer bijstaan. Want als we het toch over topsporters hebben, mogen we deze ouders zeker niet vergeten. Daarnaast komt in de nieuwe kamers een zitje, waar net als thuis samen gegeten kan worden. Zo creëren we een thuis en dit is van groot belang voor het herstel.

En daarom doen we nú een beroep op jou! N.E.C. wil het Amalia kinderziekenhuis helpen met het realiseren van mooie, nieuwe kamers. In het totaal zijn er 57 nieuwe kamers nodig. Ze zijn al een eind op weg, maar hebben er nog twintig nodig. Met deze actie willen wij voor minimaal één kamer geld ophalen. Maar hoe gaaf zou het zijn als het er meer worden. Samen trekken wij ten strijde en helpen Wij het Amalia kinderziekenhuis.
Alle kleine beetjes helpen, doneer wat je kunt missen!
View all
€5 20-04-2021 | 23:16
€810 20-04-2021 | 22:57
€5,371.90 19-04-2021 | 09:00
€5,422 19-04-2021 | 09:00
€10 14-04-2021 | 20:56 Een goed doel dat bekend is en bovendien door een mooie voetbalclub is aangedragen.