All4small

Wat is all4small?

Of je nou Anna of Ahmed gaat heten, geboren worden is een wonder. Vaak gaat het goed, maar soms ook helemaal niet. Een baby die veel te vroeg geboren wordt of een kindje met één of meerdere afwijkingen heeft een moeilijke start. Zonder dat het de bedoeling was zijn de kansen op een gezonde toekomst een stuk kleiner. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat er een nieuwe start moet komen.

 

Een nieuwe start

Neonatologen, verpleegkundigen, een heel medisch team van de afdeling Neonatologie van het Radboudumc staat in zo'n geval klaar om een kleine Anna of Ahmed te helpen zo'n nieuwe start te kunnen laten maken.

All4small voor all

All4small is opgericht door en op initiatief van kinderartsen, neonatologen en verpleegkundigen om deze kwetsbare en tere patiëntjes beter te helpen en om aandacht te vragen voor belangrijk onderzoek dat de levenskansen van pasgeboren kinderen zal vergroten.

 

Een nauwkeurig meetinstrument dat geen pijn doet

All4small helpt mee onderzoek mogelijk te maken voor de ontwikkeling van een heel nauwkeurig meetinstrument voor de bloedsomloop dat gebruikt kan worden bij deze kinderen en voor hen niet ongemakkelijk of pijnlijk is. Kinderartsen zoeken naar betere methodes van behandeling zodat ze de beste medische beslissingen kunnen nemen. Als dit lukt, helpen we samen mee aan een klein wonder. Het wonder van een nieuwe kans.

Je kunt all4small ondersteunen door een donatie te doen via "de doneerknop" of een actie aan te maken en jouw talent in te zetten om geld op te halen.

 

 

 

 

View all
€50 23-06-2022 | 10:07 To: Couveuse challenge
€15 22-06-2022 | 17:12 To: Couveuse challenge
€10 21-06-2022 | 16:31 To: Couveuse challenge Dit is een héél goed doel waardoor alle kleine pechvogels een betere outcome hebben. Top!
€15 21-06-2022 | 16:21 To: Couveuse challenge Veel succes Petr!! Namens All4small 😊
€11 21-06-2022 | 14:54 To: Couveuse challenge Mooie actie voor hele mooie kwetsbare kinderen. Succes 7 juli!