Geef je mij een knuffel?

Doneer het Amalia konijn

Stel je voor dat je als kind ziek bent en in het ziekenhuis ligt, omringd door apparaten en vreemde gezichten. Dan kun je wel een lief vriendje gebruiken; het Amalia knuffelkonijn. 

Een zacht konijn waarmee je kunt spelen, die je troost geeft als je pijn hebt en die met je meegaat naar je behandeling. Jij kunt zo'n knuffelkonijn doneren aan een kind in ons ziekenhuis. 

Met iedere donatie van € 17,50 verrassen wij een kind hier in het Amalia kinderziekenhuis met een zacht knuffelkonijn. Een geweldige kans om iets speciaals te doen voor een ander. Behalve dat je een kind blij maakt met dit Amalia konijn, steun je zo ook het goede werk van het Amalia kinderfonds. 

Wil je zelf ook graag het Amalia konijn hebben? Dat kan, in de winkel van het Radboudumc zijn deze knuffels voor € 17,50 te koop. 

 

Geef troost aan een ziek kind, doneer een knuffelkonijn!

 

View all

Daar gaan ze!

25-08-2023 | 12:26 Dankzij jullie donaties kunnen we weer heel veel kinderen blij maken met een konijn. Geweldig!  Dankjewel aan iedereen die een knuffelkonijn heeft gedoneerd voor een ziek kind. Blijf vooral doneren, want iedere dag worden er helaas weer nieuwe kinderen bij ons opgenomen. 
Read more