Geef je mij een knuffel?

Doneer het Amalia konijn

Stel je voor dat je als kind ziek bent en in het ziekenhuis ligt, omringd door apparaten en vreemde gezichten. Dan kun je wel een lief vriendje gebruiken; het Amalia knuffelkonijn. 

Een zacht konijn waarmee je kunt spelen, die je troost geeft als je pijn hebt en die met je meegaat naar je behandeling. Jij kunt zo'n knuffelkonijn doneren aan een kind in ons ziekenhuis. 

Met iedere donatie van € 17,50 verrassen wij een kind hier in het Amalia kinderziekenhuis met een zacht knuffelkonijn. Een geweldige kans om iets speciaals te doen voor een ander. Behalve dat je een kind blij maakt met dit Amalia konijn, steun je zo ook het goede werk van het Amalia kinderfonds. 

Wil je zelf ook graag het Amalia konijn hebben? Dat kan, in de winkel van het Radboudumc zijn deze knuffels voor € 17,50 te koop. 

 

Geef troost aan een ziek kind, doneer een knuffelkonijn!

 

Bekijk alle

Eerste Amalia konijnen uitgedeeld

07-04-2023 | 14:50 Meteen in de eerste week na de lancering van ons eigen Amalia knuffelkonijn hebben we 24 kinderen in het Amalia kinderziekenhuis blij kunnen maken met deze knuffel. Fantastisch! Een dikke knuffel terug aan iedereen die een konijn heeft gedoneerd. 
Lees meer