Knutsel- en spelmateriaal

Klein geluk

Een opname in het ziekenhuis is voor iedereen vervelend, maar zeker voor een kind. De dagen in het ziekenhuis zijn lang en saai. Sommige kinderen zijn aan bed gebonden en moeten daar de dag doorkomen. Om ze wat afleiding en ontspanning te bieden op de kamer, willen we de kinderen graag voorzien van knutsel- en spelmateriaal. Kinderen zijn altijd heel blij als ze een knutselpakketje of spelletje krijgen of even op een andere plek kunnen zijn door een VR-bril.

Knutsel- en spelmateriaal

In ons kinderziekenhuis hebben we voortdurend behoefte aan knutsel en spelmateriaal. In verband met hygiëne mogen spullen niet zomaar naar een ander kindje toe. Alles moet eerst grondig worden gereinigd. Daarom mogen kinderen de knutselspullen zoals Pritt, potloden en stiften houden als ze die hebben gebruikt en hebben we steeds nieuwe materialen nodig voor kinderen om mee te spelen.

Geluk zit soms in kleine dingen. Helpt u mee hier aan bij te dragen?

View all
€610 21-10-2021 | 18:44 Als stichting hebben wij een nieuw groen speel/schoolplein gerealiseerd voor de kinderen van IKC Donatushof, in Bemmel. De kinderen van deze school hebben een aanzienlijke bijdrage geleverd door hard te rennen tijdens een sponsorloop. Nu alle rekeningen zijn betaald is er een bedrag over wat de stichting maar ook de kinderen graag willen schenken aan het kinderziekenhuis. Spelen is het allerbelangrijkste voor kinderen, juist als ze ziek zijn. Met deze bijdrage kunnen we een klein beetje helpen het verblijf in het ziekenhuis wat fijner te maken.
€25 17-04-2021 | 16:41 No child should suffer. But since nature decided otherwise we have to try to make their life ( and the life of the parents) a bit better
€20 09-03-2021 | 12:15
€25 09-03-2021 | 06:47 Ik hoop dat knutsel- en spelmateriaal zorgt voor een beetje afleiding en dat de kinderen ook een leuke ervaring hebben in het ziekenhuis.