Knutsel- en spelmateriaal

Doorlopende werving!

Klein geluk

Een opname in het ziekenhuis is voor iedereen vervelend, maar zeker voor een kind. De dagen in het ziekenhuis zijn lang en saai. Sommige kinderen zijn aan bed gebonden en moeten daar de dag doorkomen. Om ze wat afleiding en ontspanning te bieden op de kamer, willen we de kinderen graag voorzien van knutsel- en spelmateriaal. Kinderen zijn altijd heel blij als ze een knutselpakketje of spelletje krijgen of even op een andere plek kunnen zijn door een VR-bril.

Knutsel- en spelmateriaal

In ons kinderziekenhuis hebben we voortdurend behoefte aan knutsel en spelmateriaal. In verband met hygiëne mogen spullen niet zomaar naar een ander kindje toe. Alles moet eerst grondig worden gereinigd. Daarom mogen kinderen de knutselspullen zoals Pritt, potloden en stiften houden als ze die hebben gebruikt en hebben we steeds nieuwe materialen nodig voor kinderen om mee te spelen.

Geluk zit soms in kleine dingen. Helpt u mee hier aan bij te dragen?

 

NB. Eind februari 2022 hebben we dankzij de mooie giften voor 800 euro aan knutselmateriaal voor de kinderen kunnen kopen. Hier werd meteen al veel gebruik van gemaakt. Omdat we vaak te maken hebben met kwetsbare kinderen, kan uit hygiëne oogpunt niet al het knutselmateriaal door naar een volgend kindje en blijven wij materialen nodig hebben. Uw donatie hiervoor blijft meer dan welkom.

Bekijk alle
€ 35 24-01-2024 | 21:40 Mijn dochter heeft recent onverwacht ruim een week in het Amalia kinderziekenhuis gelegen en ze heeft vanaf dag 1 heel veel plezier gehad met het knutselmateriaal en spelletjes die aanwezig waren. Waren een welkome afleiding in de ziekenhuistijd. Zij en wij werden er mee verrast!
€ 10 30-03-2023 | 10:33
€ 15 08-03-2023 | 21:26 Een goed doel om kinderen even niet aan hun ziekte te laten denken en gewoon iets leuks te kunnen maken
€ 27 22-02-2023 | 08:18
€ 8 01-02-2023 | 12:33
Bekijk alle

Knutselmateriaal uitgedeeld aan kinderen in het Amalia

04-03-2022 | 14:56 Dankzij diverse donaties konden wij onlangs knutselsetjes samenstellen voor de kinderen in het Amalia. Zo hebben kinderen die in ons ziekenhuis zijn opgenomen, toch wat afleiding en ontspanning. Hartelijk dank aan alle gulle gevers die hieraan hebben bijgedragen! In verband met hygiene mogen de kinderen de knutselsetjes behouden. Donaties blijven daarom welkom.
Lees meer