Ontspannen met Qwiek.up

Afleiding en ontspanning tijdens zorg

De Qwiek.up is een mobiel projectieapparaat, dat heel geschikt is om ingezet te worden als middel om kinderen af te leiden tijdens de behandeling. Kinderen zijn vaak bang of zenuwachtig voor een behandeling. Met behulp van de Qwiek.up worden filmpjes op de wand of het plafond geprojecteerd. Hierdoor worden kinderen afgeleid van wat gaat komen en ervaren ze minder pijn en angst. Ook kan de Qwiek.up goed worden ingezet op de kamer om kinderen afleiding en ontspanning te geven tijdens hun ziekenhuisopname.  

De beelden die getoond kunnen worden zijn heel divers; van achtbanen tot boswandelingen en van sterrenhemel tot onderwaterwereld. De beelden kunnen daarnaast worden ondersteund met rustgevende geluiden of muziek.

In het Amalia kinderziekenhuis hebben we al een Qwiek.up staan, maar die wordt zo intensief gebruikt, dat we regelmatig kinderen teleur moeten stellen. Een extra Qwiek.up apparaat is dan ook zeer welkom! 

De Qwiek.up kost € 7.300,-. Helpt u mee dit mogelijk te maken? 

View all
€5 04-09-2023 | 19:49 Omdat ieder kind onbezorgd een behandeling in Zou moeten kunnen gaan.
€15 30-03-2023 | 16:51
€25 04-02-2023 | 13:58 Onze jonge dochter heeft diverse keren in het ziekenhuis gelegen. Fijn om leuke en nieuwe afleiding te hebben! Wij steunen dit project dan ook graag.