Strong Viking voor het Amalia kinderziekenhuis

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Dit jaar zet Strong Viking zich samen met haar deelnemers in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Amalia kinderziekenhuis. Samen willen we de ervaring voor kinderen in het ziekenhuis zo prettig mogelijk maken. Zodat de kinderen zo min mogelijk pijn, stress en angst ervaren tijdens de opname en de behandeling.

Bij Strong Viking zien we de parallel tussen de jonge patiënten van het kinderziekenhuis en de Strong Viking deelnemers. Zij zijn allemaal Vikings, de kinderen strijden om beter te worden of het leven met hun ziekte aan te kunnen. Strong Viking ondersteunt de gedachte om kinderen uit te blijven dagen, te stimuleren om in beweging te komen en hun grenzen te verleggen.

Voor het realiseren van mooie projecten die bijdragen aan het welzijn van kinderen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis is het Amalia kinderziekenhuis grotendeels afhankelijk van donateurs. Zo staat een renovatie van de buitenspeelplaats hoog op de verlanglijst. Evenals het realiseren van het binnen-buitenpark, waarbij kinderen die niet naar buiten kunnen, toch een buitenervaring kunnen beleven.

Met diverse acties zet Strong Viking zich komend jaar in om zoveel mogelijk bekendheid en geld op te halen voor dit mooie doel. Jij kan daarbij helpen! Op deze pagina kan je jouw persoonlijke actie aanmaken en meehelpen met het binnenhalen van zoveel mogelijk donaties.

Bekijk alle
€ 25 20-06-2022 | 11:05 Aan: Team Lars strijdt voor Amalia kinderziekenhuis
€ 2.148 19-06-2022 | 09:21
€ 25 30-04-2022 | 15:42 Ach, een donatie spreekt eigenlijk voor zichzelf. Jammer dat het zo NOODZAKELIJK is!
€ 25 26-04-2022 | 16:13 Aan: Team Lars strijdt voor Amalia kinderziekenhuis Om te helpen de financiering rond te krijgen !
€ 10 25-04-2022 | 18:09 Aan: Team Lars strijdt voor Amalia kinderziekenhuis