En de winnaar is...

27-08-2019 | 16:00

Het is alweer dik een maand geleden dat de ruim 47.000 deelnemers van de Nijmeegse 4Daagse over de finish kwamen op Via Gladiola. Wat een feest was het weer!

Ook onze toppers van het Xando Op Stap Team hebben een super prestatie geleverd. Naast te stappen voor het begeerde 4Daagse kruisje, hebben ze ook veel geld opgehaald voor het Goede doel. De teller van de sponsorloop staat momenteel op € 3.658 voor het Amalia Kinderfonds. Wauw! wat een super bedrag. En namens het Amalia Kinderfonds voor alle, 193 donateurs, heel hartelijk dank voor jullie donaties en lieve berichten.

 

EN DE WINNAAR IS...
Oh ja, er was ook nog een onderlinge competitie. Wie van de deelnemers aan het Xando Op Stap Team heeft de meeste stappen gezet en wist de meeste sponsoren aan zich weten te binden? Na vier dagen lopen kan er maar een de winnaar zijn natuurlijk, maar als je in staat bent om de 4Daagse uit te lopen en veel geld hebt ingezameld voor het goede doel dan ben je natuurlijk al een winnaar...

Isabel Brans heeft uiteindelijk de eerste prijs, een Apple Watch Series 4, gewonnen. Isabel Gefeliciteerd! Ook Megan, Jelle en Freek super gedaan en bedankt namens alle het Amailia Kinderfonds en de collega's van Xando voor jullie inspanning. Hopelijk zijn jullie er volgend jaar weer bij.

 

SPONSORPAGINA
De cheque met het eindbedrag van de sponsorloop wordt op 24 september overhandigd aan Petra en Tessa van het Amalia Kinderfonds. Aansluitend zullen een aantal Xando collega’s een rondleiding door het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis krijgen en te praten over een eventueel vervolg van deze actie tijdens de 4Daagse van 2020.
Deze sponsorpagina zal tot 1 oktober online zijn. Deel de link dus tot die tijd met familie en vrienden zodat we het bedrag nog kunnen verhogen.

Doneer nu!