Op Stap met Xando

Op Stap met Xando voor het goede doel
from €3,000 (11%)

De 4Daagse van Nijmegen is één van de grootste evenementen in Nederland. Dit jaar zullen er weer 47.000 deelnemers van start gaan om vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer te wandelen. Xando Nijmegen heeft een Team enthousiaste en gemotiveerde wandelaars geselecteerd voor een sponsorloop. Het Xando Op Stap Team wil de finish halen voor meer dan alleen een medaille; ze lopen voor een goed doel! De opgehaalde euro’s komen ten goede aan het Amalia kinderfonds.

"Jaarlijks worden ongeveer 22.000 kinderen in het Amalia Kinderziekenhuis van het Radboudumc behandeld. Het kinderfonds zet zich in om deze zware behandelperiode prettiger te maken. Patiëntjes kunnen zich even weer kind voelen."

Deze initiatieven worden o.a. mogelijk gemaakt door het Amalia kinderfonds:

  • Levend behang: bewegende vogels op de muur zorgen voor afleiding tijdens de behandeling.
  • Digitale speelwanden op het plein: zodat je wordt uitgedaagd om uit bed te komen en te spelen.
  • Theater: een voorstelling op het plein waar je met papa of mama naar toe kan.
  • Een goed bed voor papa of mama in de kamer zodat zij comfortabel bij je kunnen blijven slapen.
  • Groen op het plein: het plein lijkt zo net een park en je toch een beetje naar buiten kan.

Elke Euro die je doneert, komt direct ten goede aan de zieke kinderen in het Radboudumc Amalia ziekenhuis Nijmegen. Dus kom ook in actie of doneer!

View all
€50 27-11-2020 | 18:28
€20 12-07-2019 | 09:35
€50 12-07-2019 | 06:52 Xando en Amalia beide Top Teams. In dankbaarheid en togetherness, Aloha, Robert Benninga
€25 10-07-2019 | 16:39 Succes allemaal!
€10 08-07-2019 | 21:26 Lieve Richard en Wendy. Wat top dat jullie dit hebben opgezet! Gr Michiel
View all

En de winnaar is...

27-08-2019 | 16:00 Het is alweer dik een maand geleden dat de ruim 47.000 deelnemers van de Nijmeegse 4Daagse over de finish kwamen op Via Gladiola. Wat een feest was het weer! Ook onze toppers van het Xando Op Stap Team hebben een super prestatie geleverd. Naast te stappen voor het begeerde 4Daagse kruisje, hebben ze ook veel geld opgehaald voor het Goede doel. De teller van de sponsorloop staat momenteel op € 3.658 voor het Amalia Kinderfonds. Wauw! wat een super bedrag. En namens het Amalia Kinderfonds voor alle, 193 donateurs, heel hartelijk dank voor jullie donaties en lieve berichten.   EN DE WINNAAR IS...Oh ja, er was ook nog een onderlinge competitie. Wie van de deelnemers aan het Xando Op Stap Team heeft de meeste stappen gezet en wist de meeste sponsoren aan zich weten te binden? Na vier dagen lopen kan er maar een de winnaar zijn natuurlijk, maar als je in staat bent om de 4Daagse uit te lopen en veel geld hebt ingezameld voor het goede doel dan ben je natuurlijk al een winnaar... Isabel Brans heeft uiteindelijk de eerste prijs, een Apple Watch Series 4, gewonnen. Isabel Gefeliciteerd! Ook Megan, Jelle en Freek super gedaan en bedankt namens alle het Amailia Kinderfonds en de collega's van Xando voor jullie inspanning. Hopelijk zijn jullie er volgend jaar weer bij.   SPONSORPAGINADe cheque met het eindbedrag van de sponsorloop wordt op 24 september overhandigd aan Petra en Tessa van het Amalia Kinderfonds. Aansluitend zullen een aantal Xando collega’s een rondleiding door het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis krijgen en te praten over een eventueel vervolg van deze actie tijdens de 4Daagse van 2020.Deze sponsorpagina zal tot 1 oktober online zijn. Deel de link dus tot die tijd met familie en vrienden zodat we het bedrag nog kunnen verhogen. Doneer nu!
Read more