Uitvaart

Het zal misschien het laatste zijn waar u aan denkt bij het regelen van de uitvaart: de attenties die worden gegeven door familie, vrienden en andere nabestaanden. Vaak zijn het bloemen, maar soms past het ook rondom de uitvaart de aanwezigen te vragen een donatie te doen aan een goed doel. Ouders van kinderen kiezen bij deze mogelijkheid ook regelmatig voor het Amalia kinderfonds. De donaties komen dan ten goede aan het kindvriendelijker maken van het kinderziekenhuis, maar u kunt ook kiezen voor een specifiek onderzoek of project in het Amalia kinderziekenhuis.

In memoriam
Hiervoor hebben we en speciale in memoriam pagina. Hiermee kunt u online een waardig eerbetoon aan uw dierbare brengen en geld inzamelen voor het goede doel. Klik hier voor meer informatie

Tekst op rouwkaart
Ook kunt een laatste wens vormgeven door op de rouwkaart een kort tekstje te plaatsen met daarop de vraag of mensen een donatie willen geven aan het Amalia kinderfonds in plaats van bloemen. U kunt dan ons bankrekeningnummer vermelden: NL 36 ABNA 0533 768 020 met als vermelding ’ter nagedachtenis aan -Naam-‘ of het betreffende onderzoek of project waaraan gedoneerd kan worden.

Wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op (06) 29630870 of stuur een mail naar stichtingamaliakinderziekenhuis@radboudumc.nl.