Als papa of mama blijft slapen...

Closed You can't donate or start fundraising anymore

“Ik vind het het allerfijnst als papa of mama blijft slapen bij mij en dat we dan gezellig samen filmpjes kijken op mijn kamer in het ziekenhuis.”

 
Nu de coronamaatregelen zo streng zijn, kunnen de kinderen in het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis bijna geen bezoek meer ontvangen. Gelukkig mogen hun ouders nog wel langskomen. Door bij te dragen aan de nieuwe kamers waar hun ouders kunnen overnachten, help je de kinderen om zich nog iets beter te voelen. 
 
 
In de kamers komt een goed bed waarin ouders kunnen blijven slapen en zelf ook kunnen uitrusten. Hierdoor hebben papa en mama de volgende dag weer alle kracht om hun kind bij te staan. Er wordt ook een zitje in de kamer gemaakt, zodat er net als thuis samen aan tafel gegeten kan worden. Daarnaast kunnen ze gezellig samen tv kijken. Zo wordt er een thuis gecreëerd binnen het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis wat van groot belang is voor het herstel van het kind.  
 
Alle kleine beetjes helpen en elke gift is waardevol, dus help met een donatie en draag bij aan een van de 57 kamers!
 

Sponsoring als bedrijf

Werk je bij een organisatie die wil helpen? Word dan sponsor. Als bedrijfssponsor kun je bijvoorbeeld voor €5.100,- een kamer in het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis adopteren. Of start een inzameling tijdens een bedrijfsjubileum of afscheidsreceptie. Wil je meer doen of structureel bijdragen? Neem dan contact op met Claudia Schreven via Claudia.Schreven@radboudumc.nl

Het Amalia Kinderfonds is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI. Dat betekent dat er fiscale voordelen voor je gift gelden. 
 

Veel dank!

Indien gewenst, kunnen we op onze website vermelden dat je bedrijf / familie / actie ervoor gezorgd heeft dat er een kinderkamer is geadopteerd. Daarnaast delen we het via onze social media en zijn de kinderen van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis je enorm dankbaar!

 

View all
€10 19-08-2021 | 20:38
€30 02-08-2021 | 17:19 Mijn broertje is jarig, dit is zijn cadeau. Een cadeau voor hem, groter en meerdere cadeaus voor families
€15 01-08-2021 | 15:09
€30 01-08-2021 | 12:18
€10 05-07-2021 | 07:28