all4small

Wat is all4small?

Of je nou Anna of Ahmed gaat heten, geboren worden is een wonder. Vaak gaat het goed, maar soms ook helemaal niet. Een baby die veel te vroeg geboren wordt of een kindje met één of meerdere afwijkingen heeft een moeilijke start. Zonder dat het de bedoeling was zijn de kansen op een gezonde toekomst een stuk kleiner. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat er een nieuwe start moet komen.

 

Een nieuwe start

Neonatologen, verpleegkundigen, een heel medisch team van de afdeling Neonatologie van het Radboudumc staat in zo'n geval klaar om een kleine Anna of Ahmed te helpen zo'n nieuwe start te kunnen laten maken.

All4small voor all

All4small is opgericht door en op initiatief van kinderartsen, neonatologen en verpleegkundigen om deze kwetsbare en tere patiëntjes beter te helpen en om aandacht te vragen voor belangrijk onderzoek dat de levenskansen van pasgeboren kinderen zal vergroten.

 

Een nauwkeurig meetinstrument dat geen pijn doet

All4small helpt mee onderzoek mogelijk te maken voor de ontwikkeling van een heel nauwkeurig meetinstrument voor de bloedsomloop dat gebruikt kan worden bij deze kinderen en voor hen niet ongemakkelijk of pijnlijk is. Kinderartsen zoeken naar betere methodes van behandeling zodat ze de beste medische beslissingen kunnen nemen. Als dit lukt, helpen we samen mee aan een klein wonder. Het wonder van een nieuwe kans.

Je kunt all4small ondersteunen door een donatie te doen via "de doneerknop" of een actie aan te maken en jouw talent in te zetten om geld op te halen.

 

 

 

 

Het wonder van een nieuwe kans
Voor onderzoeken en projecten om de allerkleinste een nieuwe start te geven, is natuurlijk geld nodig. Zo kan all4small meer onderzoekers aanstellen en nieuwe projecten financieren.

U kunt ons structureel steunen om bij te dragen aan dit belangrijke onderzoek.

Klik hier om All4small periodiek te steunen.

Schenken met belastingvoordeel 
U kunt fiscaal voordelig schenken als u dit vastlegt in een overeenkomst voor een vast bedrag met een looptijd van minimaal 5 jaar. Dit kan al vanaf € 10,00 per maand. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@radboudfonds.nl.


Structureel doneren

View all
€25 10-06-2024 | 19:50 Ik doneer omdat ik zelf heb gezien hoe hard dit nodig is! Onze premature kleinzoon ligt op de IC en vecht voor zijn leven samen met de artsen. Een klein gebaar als dankbaarheid voor de goede zorgen. Jullie zijn toppers.👍🌸
€15 04-06-2024 | 23:31 Ze doen zoveel goed werk, dan zie je pas als je ermee geconfronteerd wordt. Wij zijn Oma en Opa van het mooiste en liefste kereltje dat te vroeg ter wereld is gekomen en alle liefde en zorg nodig heeft en ook krijgt. Dat is onbetaalbaar
€1,636.36 07-05-2024 | 14:08
€100 28-04-2024 | 20:05
€100 18-04-2024 | 07:54 Goede en inhoudelijke lezing van René Mathijsse over neonatalogie bij onze Rotaryclub.