Mijlpaalkaarten

Op de Neonatale Intensive Care Unit (NICU) van het Amalia Kinderziekenhuis liggen kinderen die intensieve zorg en permanente bewaking nodig hebben. Deze kinderen zijn vaak te vroeg geboren; vanaf 24 weken, hebben aangeboren afwijkingen of zijn tijdens de bevalling in de problemen geraakt. Hier worden de allerkleinsten geconfronteerd met obstakels die ze moeten overwinnen om sterk en gezond te worden.

Deze dappere strijders en hun ouders willen we ondersteunen met mijlpaalkaarten. De mijlpaalkaarten worden uniek ontworpen en ingezet om de belangrijke momenten van het kindje vast te leggen. Het behalen van mijlpalen geeft ouders hoop. Elke mijlpaal is namelijk een stap dichter bij huis. Of het nu gaat om het eerste zelfstandige ademhalingsmoment, het verwijderen van de sonde of de eerste borstvoering, de kaarten maken deze mijlpalen nog gedenkwaardiger. Meerdere mijlpaalkaarten samen vormen een mooie slinger, een tastbaar en dierbaar aandenken aan een ingrijpende periode. Voor ieder kind zijn eigen verhaal in de vorm van een mijlpaalslinger.

Door een donatie te doen, kun je direct bijdragen aan de vreugde en steun die deze mijlpaalkaarten bieden. Jouw donatie is niet zomaar een financiële bijdrage om de mijlpaalkaarten mogelijk te maken. Het is ook een gebaar van medeleven en steun aan gezinnen die worden geconfronteerd met onzekerheid en zorgen voor hun pasgeboren kindje.

Draag bij aan de mijlpaalkaarten!

View all
€25 16-05-2024 | 17:55 Vanwege de fan-tas-ti-sche zorg voor onze zoon Koby Botden hier in het Radboudumc.
€25 02-05-2024 | 14:41 Het is fijn dat er wordt stilgestaan bij mijlpalen op momenten dat je ze nodig hebt.
€25 02-05-2024 | 11:13 Ik doneer voor onze kleinzoon TED.🩵 Dat Ted veel mijlpaalkaarten mag krijgen. Ook voor andere baby's op High care neonatologie. Keep strong🤞
€25 25-04-2024 | 22:22
€5 03-04-2024 | 09:03 Onze kleine meid Lina heeft 2 jaar geleden op de nicu gelegen. Om ouders een hart onder de riem te steken hebben wij gedoneerd.