Amalia kinderfonds

Een ziekenhuisopname van een kind is een ingrijpende gebeurtenis voor zowel het kind als de ouders. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Dan is het fijn dat je op de beste zorg kunt rekenen in een ziekenhuis dat speciaal op kinderen en hun ouders is afgestemd: het Amalia Kinderziekenhuis.

Onderzoek in expertisecentra
Het Amalia kinderfonds ondersteunt al die specialisten, onderzoekers en verpleegkundigen in het Amalia Kinderziekenhuis. Bijvoorbeeld door geld in te zamelen om onderzoek te financieren. Onderzoek dat altijd doorgaat om de zorg voor kinderen te verbeteren. Onderzoek dat wordt gedaan in de drie expertisecentra van het Amalia Kinderziekenhuis, namelijk Geboorte: moeder & kind, Traumazorg en Erfelijke en aangeboren aandoeningen.

Kindvriendelijke omgeving
Daarnaast helpt het fonds om het Amalia kinderziekenhuis kindvriendelijker te maken. Zo kunnen kinderen de beste zorg ontvangen op een plek waar ze ondanks hun ziekte, ook gewoon kind kunnen zijn. Hierdoor ervaren kinderen minder angst, pijn en stress rondom de opname en de behandeling. En dit draagt bij aan het genezingsproces.

Klik hier en word Vriend van het Amalia kinderziekenhuis!
Je bent Vriend van het Amalia kinderziekenhuis door ons maandelijks of jaarlijks met een vast bedrag te steunen. Als Vriend houden we je op de hoogte van de projecten die jij met je bijdrage steunt. Daarnaast word jij automatische vriend voor het leven van onze patiënten die door jouw bijdrage een wat aangenamer verblijf bij ons hebben.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je familie, je klas, je sportteam, je collega's of vrienden. Kijk hieronder voor mooie voorbeelden van anderen.

Kom in actie!
Bekijk alle
€ 10

Anoniem

27-11-2021 | 08:47 Aan: Buidelstoelen NICU Zelf een tijd de NICU meegemaakt, het heeft mijn beeld en mindset voor altijd veranderd. Het is zo belangrijk dat dit mogelijk is en blijft.